TÖITÄ HETI!

044 544 3200
info@4arrows.fi

Kun tarvitset työtä, me järjestämme sitä nopeasti

TÄYTÄ

HAKEMUS

Kiitos! Hakemuksesi on lähetetty. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Luotettavaa, joustavaa ja jatkuvaa työnvälitystä
Tarvittaessa koulutus ammattikortteja varten
Tunnemme työntekijämme ja meille tärkeää, että kaikilla on hyvä fiilis tehdä töitä. 

Yhdistämme parhaat tekijät ja työt nopeasti. Olemme henkilöstövuokraukseen ja työnvälittämiseen erikoistunut yritys rakennusalalla. Me järjestämme jatkuvaa keikkatyötä rakennusmiehille, kirvesmiehille sekä rakennusapumiehille pääkaupunkiseudulla.

NOPEUS

Laajan asiakasverkostomme kautta työtä on tarjolla jatkuvasti. Kun tarvitset työtä, me järjestämme sitä nopeasti. Asiakastarpeet syntyvät usein nopeasti ja niihin tulee reagoida sen mukaan. Haluatko jo huomenna töitä?

LUOTETTAVUUS

Me pidämme sen minkä lupaamme. Järjestämme ammattitaitosi mukaista työtä jatkuvasti. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja palkitsemme hyvää asiakaspalautetta saaneet tekijät. Odotamme ehdotonta luotettavuutta myös työntekijöiltämme.  Oletko sinä luotettava tekijämies – tai –nainen?

AMMATTITAITO

Tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Ammattilaisemme tekevät aina työnsä 100% tinkimättömyydellä. Oletko sinä ammattilainen, joka tekee työnsä aina viimeisen päälle hyvin ja haluat työtä rakentamisen tai järjestyksenvalvonnan parissa?

Jos vastasit mielessäsi kyllä edellä esitettyihin kysymyksiin, olet etsimme tekijä. Ota yhteyttä jo tänään soittamalla tai lähettämällä hakemus. Vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä. 

LIITY TIIMIIMME!