4ARROWS syntyi haasteeseen, jota en voinut olla ratkaisematta.

Olen Joni Kallio, yrityksen vetäjä ja perustaja. Vuonna 2016 olin ehtinyt olla jo monessa mukana ja verkostoni ystävistä, erilaisista ammattilaisista ja yrittäjistä oli kasvanut huomattavan suureksi.

Eräs syyskuun ilta löysin itseni tilanteesta, missä olin käynyt keskusteluja usean rakennusalan ammattilaisen kanssa, jotka toivoivat löytävänsä keikkatyötä enemmän ja samaan aikaan eräs rakennusalan yrittäjä oli valitellut, että hyvistä rakennusalan osaajista oli puutetta. Silloin ymmärsin, että minulla on ratkaistu näiden ihmisten haateisiin.

 

Puhelin käteen ja muutama puhelu puolin ja toisin, ja pian työ ja työntekijät löysivät toisensa. Miehillä oli juuri rakennusyrittäjien tarvitsemaa ammattitaitoa ja kun tiesin nämä miehet luotettaviksi, uskalsin suositella heitä yrittäjä tuttavalleni. Seuraavana päivänä miehet olivat rakennustyömaalla ja alkoivat tehdä hommia. 4 Arrowsin tarina oli alkanut. 

Toimintani vahvuudet olivat tuolloin nopeus, luotettavuus, asiakkaan tunteminen ja oikeiden luotettavien ammattilaisten tunteminen. Nämä asiat ovat tänäänkin yrityksemme toiminnan ydintä. Asiakkaidemme tarpeet syntyvät nopeasti ja niihin tarvitaan nopeita ja oikeita ratkaisuja. Sen me 4 Arrowsilla osaamme.

 

Meille on äärimmäisen tärkeää löytää joukkoomme luotettavia ammattilaisia ja se on edellytyksenä kaikille työntekijöillemme. Uskon myös hyvään fiilikseen ja sen tärkeyteen työelämässä. Työtä voi tehdä kahdella tapaa: hyvällä tai huonolla fiiliksellä. Me valitsemme aina sen ensimmäisen ja se näkyy työilmapiirissä ja yrityksemme yhteishengessä. Se tarkoittaa meidän asiakkaillemme tehokkaampia tekijöitä ja parempaa laatua. 

 

Tunnen kaikki työntekijämme ja haluan pitää siitä kiinni jatkossakin. Huolehdimme työntekijöistämme ja palkitsemme aina parhaat tekijät. Kannustamme, koulutamme ja autamme työntekijöitämme arjessa parhaamme mukaan. Se kannustaa kaikkia tekemään parhaansa joka päivä.

 

Yrityksemme työllistää joka viikko uusia ammattilaisia ja kasvumme jatkuu.  Kiitos siitä kuuluu työntekijöillemme ja asiakkaillemme, joiden luottamuksen eteen teemme hartiavoimin töitä joka päivä. 

 

    Hyvillä fiiliksillä,

 

    Joni Kallio

    Toimitusjohtaja